HörnSymbol kassanInte inloggad› Du är inte inloggad, klicka här!Symbol kassanDin varukorg är tom› Till kassan › Till offert
Logo - Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren
 Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren

Information till kunder

För behandlingen av dina personuppgifter är Tool Trade i Norrland AB (556362-3841) personuppgiftansvarig.
När du blir kund eller visar intresse att bli kund hos oss ombeds du att lämna personuppgifter och uppgifter om företaget du representerar. Det är uppgifter såsom företagsnamn, fullständig fakturaadress och leveransadress samt företagets organisationsnummer. Du kan också behöva lämna telefonnummer och i vissa fall mailadress.
Ändamålet för behandlingen av de personuppgifter som samlas in är för att vi ska kunna registrera personuppgifterna inför en beställning av varor eller tjänster med dig som kund.
Personuppgifterna som registrerats sparas i enlighet med gällande lagstiftning. Ett exempel på sådan behandling är för att uppfylla kraven enligt bokföringslagen eller i samband med rapportering till Kronofogden, Polismyndigheten, Skatteverket eller andra myndigheter.
Om du har några invändningar mot hur vi hanterar dina personuppgifter, eller önskar att vi avlägsnar samtliga dina personuppgifter från alla våra register är du alltid välkommen att höra av dig till oss.
 
 
© 2008 - 2023 Tool Trade AB, Veda 115 86295 Njurunda, 060 - 15 14 16.
› Denna webbplats använder Cookies