HörnSymbol kassanInte inloggad› Du är inte inloggad, klicka här!Symbol kassanDin varukorg är tom› Till kassan › Till offert
Logo - Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren
 Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren

Haweka QuickPlate kit "P"

Steglöst ställbara flänsplattor - för automatnav

Bild: 1225024191.jpg
Art nr: 203 456 405 
Lagerstatus: Beställningsvara
 
Skicka fråga till oss om produkt!Tipsa vän om produkt!Öppna utskriftsvänligt fönster för utskrift!
QuickPlate används för att hålla hjulen mot balanseringsmaskinen, som en ersättning till tryckkåpan. Det finns ingen risk att göra märken i fälgen med detta sätt att spänna upp. QuickPlate kan med fördel kombineras med DuoExpert flexkonor för den bästa centreringen.

QuickPlate av "P"-modell är utrustad med en spännhylsa för automatnav, som sitter fast monterad på flänsen. Därmed blir det bara ett moment att utföra när man placerar flänsen på maskinens axel (istället för två, med separat spännhylsa), vilket spar tid och gör arbetet säkrare.

Den steglösa inställningen gör att man snabbt och enkelt för över bultcirkeln från fälgen till flänsplattan, som klarar bultcirklar mellan 95 - 182 mm. Satsen består av 3 st Quickplate, för 4, 5 & 6-bultade fälgar.

QuickPlate använder glappfria sammankopplade element för att alla tappar skall röra sig synkroniserat. Tack vare ett system med både kugghjul och friktionselement (o-ring) får man hög precision och med den inbyggda bromsfunktionen låser man enkelt den inställda bultcirkeln.

QuickPlate systemet har certifierats av TÜV Nord och tillverkas med mycket höga kvalitetskrav.
 
© 2008 - 2024 Tool Trade AB, Veda 115 86295 Njurunda, 060 - 15 14 16.
› Denna webbplats använder Cookies