HörnSymbol kassanInte inloggad› Du är inte inloggad, klicka här!Symbol kassanDin varukorg är tom› Till kassan › Till offert
Logo - Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren
 Tool Trade AB - Verkstadsutrustaren

Hofmann geoliner 650

4-hjulsinställning med 3D-teknik & hissbalk

Bild: 213-1263230455.jpg
Art nr: Hofmann 650 hiss 
Lagerstatus: Utgått
 
Skicka fråga till oss om produkt!Tipsa vän om produkt!Öppna utskriftsvänligt fönster för utskrift!
Geoliner 650 har samma programvara som geoliner 610 men är utrustad med en elektriskt höj-och-sänkbar kamerabalk och ett stativ för datorterminalen. Fördelen med hissbalk är att pelaren kan stå cirka 40 cm närmare lyften, därigenom behövs inte lika lång lokal för installationen.

Geoliner 650 mäter snabbt upp camber och toe-vinklarna på bilen i grundrutinen. Castermätningen gör man separat vid behov, när användaren väljer detta själv. Tack vare att standardmätvärdena kan fås utan att lyfta upp bilen (man rullar bilen istället), sparar man mycket tid. 3D-baserade hjulinställningsmaskiner passar extra bra i verkstäder som gör många mätningar per dag, där tidsvinsten kan ge möjlighet att göra fler bilar och därmed öka intäkterna.En annan styrka med 3D-hjulinställning är att det inte sitter några känsliga elektroniska mäthuvuden på hjulen, tack vare detta riskerar man inte heller skador på sådana, som ofta var kostsamma att reparera.


  • All mätteknik sitter skyddad i kamerabalken framför bilen

  • Hofmann 3D-hjulinställningsmaskiner behöver normalt ingen underhållskalibrering

  • Kamerabalken kan höjas och sänkas med motordrift, för att kunna mäta bilen både i golvnivå, helt upphissad och alla höjder därimellan

  • Omfattande bildatabas med mer än 25000 bilmodeller


Geoliner 650 är utrustad med ett smidigt kabinett av öppen design för datorterminal, skrivare och hjulhållare/måltavlor. Kabinettet bultas som standard på en fast montageplatta framför hissbalken (eller på en fristående större basplatta med fötter, som extra tillbehör).

Levereras paketutrustad med:

  • Preminum-vridplattor för framaxeln

  • A4 färgskrivare, rattlås, bromspedallås

  • 4 st hjulhållare 11-22", av standardmodell (kan utökas till 26" max. fälgstorlek med tillbehörssats)


Tänk på att en körbanelyft med urtag för vridplattor & inbyggda glidplattor (alternativt en rampsats, se produkten OMA Total Wheel Alignment) krävs för att en 3D-hjulinställning skall utnyttjas till sin fulla potential, eftersom man måste kunna rulla av bilen från vridplattorna utan att höjdskillnader uppstår.

OMA 526LT

Beställningsvara

Paddelkit för premium vridplattor

Normalt lagervara
580:-

Premium vridplattor (par)

Beställningsvara
 
© 2008 - 2024 Tool Trade AB, Veda 115 86295 Njurunda, 060 - 15 14 16.
› Denna webbplats använder Cookies